Pilates is een training voor het hele lichaam waar lichaamsbalans en houding centraal staan, en uw spierkracht wordt opgebouwd.

Pilates

Pilates is een training voor het hele lichaam waarbij houding en lichaamsbalans centraal staan en uw spierkracht wordt opgebouwd. Het is een mix van yoga, stretching en core-stability.
Belangrijke focuspunten zijn concentratie, beheersing, nauwkeurigheid en ademhaling.
Trainster: Joyce
Bij Pilates wordt gebruik gemaakt van oefeningen in liggende, zittende en staande houding, soms met oefenmateriaal, maar altijd zonder fitnessapparatuur.
Door middel van goed uitgebalanceerde oefeningen wordt volledige controle verkregen over spieren, lichaamsbalans en houding. De nadruk ligt op de spieren die de wervelkolom ondersteunen en ervoor zorgen dat het lichaam in balans is.

De goed opgeleide trainsters begeleiden kleine groepen intensief om u te helpen de kracht, lenigheid en het uithoudingsvermogen te verbeteren en de kunst van de spierbeheersing onder de knie te krijgen. Het is zeer geschikt voor het herstel van gewrichtsklachten of reumatische klachten, omdat Pilates uw spieren minimaal belast. Iedereen kan het leren!
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!
 
  Fitness- en Sportcentrum Fit-Upp
Over Fit-Upp
Fitness
Fitness 55+
Pilates
Nordic Walking
Trainingstijden en tarieven