Wij staan voor onderlinge samenwerking tussen paramedici en medici, persoonlijke aandacht voor u, en samen met u een behandeldoel halen!

Waar staan we voor?


Onderlinge samenwerking tussen paramedici en medici, persoonlijke aandacht voor u, en samen met u een behandeldoel halen!

Persoonlijke aandacht voor u, een goede kwaliteit van werken en samenwerking tussen therapeuten staan in ons centrum centraal. De therapeuten zorgen dat hun kennis up-to-date blijft, waardoor nieuwe ontwikkelingen meegenomen worden in de analyse en behandeling van klachten. Ons doel is een verbetering van de kwaliteit van leven en wij gaan voor de hoogst haalbare doelen binnen onze mogelijkheden.

De interne samenwerking is de kern van de service en kracht die u van ons team van therapeuten en sportinstructeurs kunt verwachten. De verschillende paramedische beroepsgroepen vullen elkaar aan en zorgen ervoor dat er snel en deskundig kan worden bekeken welke behandeling het beste bij u past. Door de grote variatie aan therapeuten kunnen we u de juiste therapie aanbieden binnen ons centrum. Ook kunt u door de samenwerking tussen therapeuten en sportinstructeurs tijdens en ook na de behandeling onder goede begeleiding sporten.

Samenwerking is essentieel, maar ook actieve deelname en motivatie van de patiënt is erg belangrijk voor optimaal herstel. We hechten daarom waarde aan uw inbreng en samenwerking met u in het oplossen van klachten, zodat we ons kunnen richten op het herstel en aanpassingsvermogen van uw lichaam. Het verbeteren van de algemene gezondheid en functioneren van het lichaam is belangrijk voor een goed herstel. Daarom wordt op uw gehele welzijn gelet tijdens de behandeling.

Naast samenwerking binnen het centrum is externe samenwerking, met andere medische disciplines, ook in uw belang. De therapeuten hebben maandelijks overleg met de huisartsen in de nabije omgeving (Goedereede, Ouddorp en Stellendam) en wanneer nodig is er direct contact met huisartsen in de rest van de regio en specialisten uit omringende ziekenhuizen. Effectief en interprofessioneel samenwerken is belangrijk, zeker bij complexe problematiek waarbij uw klachten (deels) buiten onze behandelmogelijkheden vallen.
 
  Het Centrum
Welkom
Team
Waar staan we voor?
Contact